4.8
4,8/5

Over ons

Door een persoonlijke en klantgerichte benadering hopen we steeds weer onze service aan je te mogen verlenen. Uiteraard worden alle reparaties en werkzaamheden in overleg met onze klanten uitgevoerd, voorafgaand ontvangen zij een prijsopgave.

Door direct contact tussen de monteur en jou als klant is een duidelijke uitleg omtrent de reparatie en de daaruit voortvloeiende kosten standaard binnen ons bedrijf. Omdat dit doorgaans bij grote bedrijven niet mogelijk is kiezen steeds meer klanten voor het laten onderhouden van hun auto bij CarXpert Nieuwstraten. Je wil tenslotte gewoon weten waarvoor je moet betalen.

Vakkundig onderhoud

Reparatie, onderhoud en ook het APK keuren van personenwagens en lichte bedrijfswagens zijn voor CarXpert Nieuwstraten de belangrijkste bezigheden. Wij zijn een vertrouwd adres voor de aanschaf van zowel nieuwe als gebruikte personenwagens en/of bedrijfswagens. CarXpert Nieuwstraten heeft allerlei type occasions waarbij je snel het gewenste merk auto of bedrijfswagen kunt kopen. Mochten wij deze niet op voorraad hebben, laat het ons weten en wij vinden snel en tegen een scherp tarief de auto waar jij naar op zoek bent.

Jeroen Nieuwstraten

Eigenaar

0512-523399